Projektledare inom fiber till Rejlers!

Har du erfarenhet från telekombranschen inom fiberteknik? Är du är affärsmässig, kommunikativ och engagerad i ditt arbete? Söker du en ny utmaning hos en större arbetsgivare med goda möjligheter till att utvecklas och stötta dig i din framtida karriär? Då kan rollen som projektledare hos Rejlers vara nästa utmaning för dig!

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Till våra kontor från Malmö i söder till Luleå i Norr söker vi nu efter engagerade projektledare inom fiber till Telekomdivisionen. Som projektledare kommer du att arbeta med ett flertal projekt för fiber i ditt geografiska område. Inom fiber arbetar vi främst mot Stadsnäten, men även mot andra kunder, verk och företag.

Rejlers bygger vinnande lag tillsammans med våra kunder, där utveckling och tekniska utmaningar är en gemensam drivkraft framåt. Hos oss kommer du arbeta i högteknologiska projekt där vi stöttar våra kunder med alltifrån upphandlingsstöd, utredningar, projektledning, kravställning, verifiering och validering. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen. Du är med och utvecklar innovativa lösningar som skapar ett mervärde till våra kunder under hela livscykeln av deras system.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Framtagning av planer, analyser av nät
  • Utformning av tekniska specifikationer och krav
  • Upphandling av entreprenörer och material
  • Driva och följa upp uppdrag med ansvar för tidplaner, budget och resursplanering

Är du den vi söker?

Har du en ingenjörsutbildning och kunskaper i entreprenadjuridik som du byggt på med ett par års arbetslivserfarenhet? Är du fortsatt intresserad av att jobba med fiber? Räcker du upp handen på dessa frågor har vi goda förhoppningar om att vi kan skapa magi tillsammans! Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att även agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Då flera av våra uppdrag sker mot myndigheter inom försvarssektorn har vi som krav att du har ett svenskt medborgararskap.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Kom och väx med oss! #growrejlers

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här