Projektledare inom säkerhet

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till en av Sveriges vassaste gäng på fastighetssidan! Är du en erfarenhet projektledare inom säkerhet? Triggas du av att driva projekt i förändring? Tillsammans ska vi modernisera och öka säkerheten i landets fastigheter med den absolut senaste tekniken – vill du vara med?

OM TJÄNSTEN
Vår gruppering inom Buildings består av 170 superhjältar som arbetar med ombyggnation och nyproduktion av exempelvis affärslokaler, skolor, kontor, sjukhus, hotell, idrottsanläggningar, bostäder och industrier. Vi är en teknik- och partneroberoende leverantör som erbjuder tekniska och juridiska konsulttjänster inom byggprojektledning, infrastruktur, kommunikation och informationssäkerhet.

Exempel på uppdrag är utredningar, projekteringsledning, projektledning, risk- och sårbarhetsanalyser, riskhantering, entreprenadbesiktningar och vi kan också hjälpa kunder med stora upphandlingar. Vi är en av Sveriges största teknikkonsulter och har ett antal helhetsåtaganden åt våra kunder och jobbar också med säkerhetsfrågor.

Inom just säkerhetsområdet har vi fått in en hel del nya spännande förfrågningar och söker nu därför en grym projektledare för att stärka upp vårt team ytterligare! Du kommer driva förstudier och projekt vid ny- och ombyggnationer med fokus på övervakning och säkerhet. Du ansvarar för att arbetet utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar. Dina projektmedlemmar kommer bestå av både kundens personal och Rejlare, där ni tillsammans kommer skapa magi! Allt blir så mycket roligare när vi gör det tillsammans, eller hur?!

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom bygg/el/tele, alternativt att du har likvärdig och gedigen kunskap förvärvad genom arbetslivet. Du har förmodligen hunnit vara ute i arbetslivet i 2 år och därmed skaffat dig erfarenhet av att leda projekt inom säkerhetsområdet. Du kan, förutom projektledare, ha verkat i en roll som arbetschef eller liknande på entreprenad alternativt att du har en bakgrund inom just säkerhetsbranschen.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du är stolt över din kompetens men samtidigt ödmjuk! Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i både engelska och svenska.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här