Projektledare

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Till vårt kontor i Eskilstuna söker vi nu en projektledare för spännande uppdrag! Läs vidare och ansök redan idag!

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

OM TJÄNSTEN

Vi arbetar mot några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen och hos oss finns möjligheten att arbeta både i uppdrag på plats i våra kunders organisationer, men även i de kundprojekt som vi driver in-house.

Som projektledare hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av konsulter inom Mekanik, El & Automation samt Process och Anläggning. Totalt består vår industrigruppering i Västerås/Eskilstuna av 10 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina Rejlers-kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Driva industriella projekt inom konstruktion, produktion och anläggning

- Leda, planera, följa upp, prognostisera och rapportera

- Leda och delta i utredningar, analyser, förstudier och genomförande av projekt

- Definiera krav, ta fram specifikationer, förfrågningsunderlag och leda eller delta i upphandlingar

- Utföra beräkningar och dimensioneringar av konstruktion

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller liknande och/eller har minst 3 års erfarenhet som el/automation eller mekanik ingenjör/konstruktör. Du har även erfarenhet av projektledning inom konstruktion.

Du är van att jobba självständigt mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder och kollegor. Du förväntas därför inte bara att vara kunnig, noggrann och strukturerad utan även socialt kompetent, driven i din roll och beredd att ge beställaren det lilla extra.

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt och du har förmågan att driva utvecklingen i rätt riktning, dvs framåt! Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs med att vara en del av en lärande organisation

Mötet med nya människor faller sig naturligt för dig, du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer och är bra på att skapa delaktighet och engagemang. Du har en positiv framtoning, ser möjligheter och tycker om utmaningar.

Har du tidigare erfarenhet av konsultrollen blir vi lite extra glada!

I rollen är du projektledare för både externa och interna projektmedlemmar vid din sida. Att du gillar att arbeta i team ser vi som en självklarhet, men du har samtidigt inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Då vi är ett bolag med verksamhet i flera länder vill vi att du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen!!

#homeofthelearningminds

 BOLAGSBESKRIVNING

 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här