Projektledare

Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en projektledare för spännande uppdrag! Är du vår nästa stjärna? Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som är självgående initiativtagande projektledare inom fiberetablering eller liknande och kan hoppa rakt in i uppdrag. Du är van att jobba självständigt mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder och kollegor. Du förväntas därför inte bara att vara tekniskt kunnig, noggrann och strukturerad utan även socialt kompetent, driven i din roll.

Hos oss kommer du ingå i ett team som består av konsulter inom Fiberkommunikation, Mobil kommunikation samt Säkerhet och projektledning. Totalt består vår telecomgruppering i Syd av 30 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi!

Våra uppdrag kräver svenskt medborgarskap då uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslaget. Du behöver även ha goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. Vi tror att du finns i Halland, Småland, Blekinge eller Skåne.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi arbetar med projekt inom nätplanering, optimering och projektering av både fiber- och mobilnät. Andra exempel på uppdrag är utredningar, projektledning, risk- och sårbarhetsanalyser, riskhantering, entreprenadbesiktningar och vi bistår kunder med stora upphandlingar.

Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen i Norden!

Som projektledare hos oss kommer dina arbetsuppgifter kommer variera över tid, men en viktig del av rollen är att säkra affärsmässigheten i våra projekt där du kommer att lägga ett stort fokus på budget och tidplan. Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina Rejlers-kollegor.

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här