Radionätplanerare

Har du erfarenhet från telekombranschen med radionätplanering som din specialitet? Vill du arbeta för Sveriges största telecomkonsult med goda möjligheter till utveckling och stöttning i din framtida karriär? Då kan rollen som Radionätplanerare hos oss på Rejlers vara nästa utmaning för dig! Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och söker medarbetare till Stockholm. Med ett stort driv och engagemang finns alla förutsättningar för dig att blomstra hos oss!

Välkommen med din ansökan redan idag – kanske är du vår nästa stjärna!

 

OM TJÄNSTEN

Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! Som radionätplanerare inom telecom hos oss blir du en del av ett team på 25 personer som kännetecknas av teamwork, glädje och driv. Din och vår gemensamma målbild är att alltid skapa bästa möjliga radiolösningen för en given situation med ett arbetssätt som är strukturerat och analytiskt för att leverera inom utsatt tid.

Rejlers bygger vinnande lag tillsammans med våra kunder, där utveckling och tekniska utmaningar är en gemensam drivkraft framåt. I kunduppdrag kommer du arbeta i högteknologiska projekt som ligger i teknikens framkant där vi stöttar våra kunder med allt som ger dem framgång. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team. Du är med och utvecklar innovativa lösningar som skapar ett mervärde till våra kunder under hela livscykeln av deras system.

Exempel på arbetsuppgifter:

-          Radionätplanering och optimering för många typer av radionät för både yttäckning, kapacitet, småcellsnät och inomhusnät.

-          Wifi och Radiolösningar inom special solutions som  t ex arenor, tunnlar, köpcenters och mobiloperatörsneutrala fastighetsnät.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Har du ett starkt intresse för teknik och en inre drivkraft att skapa resultat som du sträcker lite extra på dig för? Vi söker dig som i grunden är högskoleingenjör eller liknande. Du har några års erfarenhet av en bred flora av radioplaneringsprogram och/eller har arbetat med flera olika nätägare och operatörer. Har du dessutom planerat radionät med olika tekniker som 2G/3G/4G/5G/RAKEL-nät och frekvensplanering av fast radio, Wifi – inomhusnät samt även jobbat med analys av KPIer och analys av fältmätningar ligger du helt i linje med den kompetens vi efterfrågar. Om du som grädde på moset även har kunskap om fiberplanering och transmission, har kunskap om SA och CW för mobila siter är det mycket möjligt att du är som klippt och skuren för rollen! I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas driv, nyfikenhet och framåtanda. Du blir en stark ambassadör i ditt arbete att öka Telecoms eller andra divisoners försäljning till våra kunder. Du bör även känna igen dig i adjektiv som självständig, engagerad  och lösningsorienterad.

Här finns möjligheten att få utvecklas och utmanas i stora som små miljöer, men framförallt möjlighet att utvecklas i den riktning som du själv vill.  Vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. Vår resa har bara börjat! Välkommen till Rejlers! #growrejlers #mx#

BOLAGSBESKRIVNING

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här