Senior Automationsingenjör

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Är du en person som trivs i en företagskultur som genomsyras av visionärt tänkande och framåtanda? Till vår Industry-gruppering i Gävle söker vi nu en Senior Automationsingenjör

Läs vidare och ansök redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!
Därför söker vi dig som vill vara med och sätta agendan för Rejlers automationssatsning runtom i landet.

Som automationsingenjör hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Mekanik samt Maskinsäkerhet & CE-märkning. Du kommer att samarbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen med fokus på automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle. Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt Industry-team, med vår Brynäsfantast och gruppchef, Björn Lindgren i spetsen, söker vi framförallt dig med en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande som har byggt på din kunskapsportfölj med erfarenhet av att skapa automationslösningar, gärna som konsult eller entreprenör.

Du är lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och brinner verkligen för att automatisera och effektivisera processer. Du är väl bevandrad inom PLC/HMI programmering, driftsättning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!
Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här