Senior ingenjör inom beräkning av stålkonstruktioner

Redo för en ny utmaning? Har du ett öga för detaljer och brinner för konstruktion, beräkning och hållfasthet och vill vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara den vi söker! Vi har vårt ursprung inom just elkraft där vi i dagsläget är i framkant gällande teknisk utveckling och innovation.

Vi söker nu en Senior ingenjör inom beräkning av stålkonstruktioner till vår härliga grupp inom Energy

Läs vidare nedan och ansök redan idag –Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Vi siktar högt! Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och tillsammans ska vi ta ett av Nordens största teknikkonsultbolag till nya höjder!

Vi på Rejlers arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men har även kompetenser inom vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning. Några av våra största kunder på energisidan är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Som Senior ingenjör inom beräkning av stål ingår du i vår Energy-Division som representeras av 165 härliga kollegor som besitter både hög kompetens och stor erfarenhet.

I din konsultroll ingår du i ett dynamiskt team där du medverkar i projekteringen av stam- och regionnätsledningar med fokus på stålkonstruktioner för kraftledningar och stationer.

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Till vårt Energy-team, med vår Business Unit Manager, Hanna Daniels i spetsen, söker vi dig med en civilingenjörs- eller högskoleexamen inom samhällsbyggnad eller maskinteknik och har byggt på din kunskapsportfölj med erfarenhet av beräkning, utformning av stålkonstruktioner, troligtvis inom t.ex. master, hus, broar, vindkraft eller motsvarande. Du är bekant med förekommande projekteringsverktyg som Autodesk Robot och Inventor samt är gärna bekant med för branschen förekommande CAD-verktyg.
Har du dessutom tidigare erfarenhet av projektering, konstruktion eller byggnation av kraftledningar på spänningsnivåer på 130kV eller högre är det meriterande.

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!
Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här