Senior konsult som vill jobba med infrastruktur inom Telekom

Delar du vårt intresse att erbjuda hållbara och säkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Vi har utmaningarna och du möjligheten!

OM TJÄNSTEN

Som senior konsult inom smart infrastruktur för Telekom inom tele- IT- och säkerhetssystem, får du arbeta med rådgivande problemlösningar kring digitalisering där du realiserar strategier i praktiska tillämpningar. Ett arbete som utförs i nära samarbete med både interna och externa projektmedlemmar. Du håller i egna uppdrag, skapar förfrågningsunderlag och handlingar samt håller i eller ger stöd vid utredningar och förstudier. 

Du är en ambassadör som troligen kan säkerhetsskyddslagen på dina fem fingrar och beroende på uppdragens storlek arbetar du självständigt eller leder uppdragsgruppen. Vidare är du affärsmässig i ditt tänk och kreativ i ditt tillvägagångssätt. Slutligen har du en förmåga att arbeta effektivt utan att tumma på strukturen och kvalitén.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som i grunden är högskoleingenjör eller liknande. Du är senior och har några års erfarenhet av andra utmanande roller, i samma eller snarlika branscher, eller har kanske arbetat med flera olika nätägare och operatörer.

Kan du konfigurera i existerande eller nya nät IT/radio/fiber-nät och har Cisco-certifiering, eller liknande meriter (CCNA, CCNP inom RS), göra sårbarhetsanalyser och utredningar samt projektleda tunga och komplexa projekt? Har du även en grundläggande förståelse för virtualiseringstekniker och goda kunskaper inom managementsystem för byggnadsautomation (BMS). Är du också intresserad av proaktivt säkerhetsarbete genom logganalys samt uppföljning av hotbilder inom relevant område är det mycket möjligt att du är som klippt och skuren för rollen.

Din personlighet är nyckeln för att du ska trivas hos oss. Vi tror att du är typen som gör allt samtidigt och känner igen dig i att på väg till ett möte balansera samtal i telefonen, datorn i ena handen, kaffekopp i den andra och får snällt nicka till kollegan att öppna dörren. Du är otålig och vill redan ha börjat på Rejlers! Förmodligen har du inte ens läst texten med företagsbeskrivningen för att komma vidare till rollbeskrivning och kravprofilen. Du är otroligt social med ett etablerat nätverk som genererar leads och uppdrag.

Vårt Telekomgäng i Stockholm består av 20 härliga kollegor i en blandning av ålder, kön, etnicitet och kompetenser som tillsammans med dig skapar magi. Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina kollegor. Du har personligt intresse och drivs av att utveckla nästa generations uppkopplade samhälle och ser till att hålla dig uppdaterad på trender och IoT-marknaden.

”Vi gör uppdrag för alla traditionella operatörer inom telekom och andra nätinfrastrukturägare, från små till stora privata företag såväl som till kommuner och statliga företag. Tillsammans med övriga divisioner inom Rejlers ger vi ett helhetsåtagande till olika kunder i en mängd olika branscher” – Jörgen Fredriksson, Business Unit Manager, Telecom Stockholm.

#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här