Senior Mekanikkonstruktör

Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Får du, precis som vi, puls av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! Till vårt kontor i Linköping söker vi nu en vass mekanikkonstruktör.

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som Senior Mekanikkonstruktör hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik.Totalt består vårt Linköpingskontor av 13 härliga kollegor inom divisionerna Telecom, Industry och Buildings som tillsammans med dig skapar magi. Industry-gruppen som denna tjänst tillhör består av 8 medarbetare. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!
Du arbetar med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen, där du spenderar största delen på plats hos våra kunder.

I rollen som Senior Mekanikkonstruktör arbetar du med utveckling och kvalitetssäkring inom verktygskonstruktion, conveyorsystem/rullbanesystem, truckar, kranar i höglagersystem, maskinkonstruktioner, plåtutbredningar och fixturer.

Här ges utrymme för kreativitet och finurlighet då du får möjlighet att tänka utanför boxen i syfte att skapa kundspecifika lösningar. Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av mekanikkonstruktioner. Vill du vara med?

ÄR DU DEN VI SÖKER?
En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Johan Stråhlin i spetsen, söker vi dig som är högskoleutbildad ingenjör eller har motsvarande kunskaper. Du skulle förmodligen beskriva dig själv som lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och har säkert ett eller annat teknikrelaterat hobbyprojekt som du pysslar med på din fritid. Ett genuint teknikintresse med andra ord!

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som konstruktör alternativt önskar att leda egna projekt. Du känner dig trygg inom 3D-CAD så som Catia V5, SolidWorks, NX eller Creo, Att du är väl bevandrad i metodiken och tekniken kring mekanisk konstruktion är väl så viktigt!

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss! Tillsammans sätter vi alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här