Senior Mekanikkonstruktör

Delar du vår passion för att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling?  Till vårt kontor i Borlänge söker vi nu en mekanikkonstruktör

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! 

OM TJÄNSTEN

Vi siktar högt! Inom en snar framtid planerar vi att sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av mekanikkonstruktioner. Vill du vara med?
Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Som mekanikkonstruktör ingår du i vår Industry-grupp som representeras av 12 härliga kollegor som besitter både kompetens, erfarenhet och mycket humor.

Som konsult hos oss jobbar du i våra kunders projekt med att skapa tekniska lösningar och system. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Dina potentiella, framtida kollegor inom Rejlers har också en stark expertis gällande CE-märkning, så här finns några riktigt vassa sparringpartners. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Vi på Rejlers bryr oss om varandra. Flexibla arbetstider, generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter som gör att livspusslet blir enklare att få ihop, är viktigt för oss.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt Industry-team, med vår mountainbikefantast och gruppchef, Niklas Eriksson i spetsen, söker vi dig som är civil- eller högskoleingenjör inom konstruktion, beräkning, produktutveckling samt har god arbetslivserfarenhet av mekanisk konstruktion.

Du skulle förmodligen beskriva dig själv som lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och har säkert ett eller annat teknikrelaterat hobbyprojekt som du pysslar med på din fritid. Ett genuint teknikintresse med andra ord!

Du är bekant med förekommande CAD-verktyg i branschen såsom AutoCAD, Inventor, Solidworks, eller Creo. Kunskap i hållfasthetsberäkning är meriterande. Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!
Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här