Senior Projektledare Transformatorstationer

Delar du vårt intresse för modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Då kan du vara vår nästa sparringpartner i rollen som Senior projektledare inom Transformatorstationer!

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!
Som projektledare inom elkraft och transformatorstationer ingår du i vår Energy-gruppering som representeras av 22 superingenjörer här i Jönköping,Växjö, Kalmar och Göteborg med en tydlig målsättning om att växa. Vill du vara med?!

Vi arbetar mot några av de större aktörerna på energisidan med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Som projektledare hos oss kommer dina arbetsuppgifter variera över tid, men här blir du en viktig nyckelspelare i att säkra affärsmässigheten i våra elkraftsprojekt mot transformatoranläggningar där du kommer att lägga ett stort fokus på teknik, budget, tidplan, förfrågningshandlingar, leda projekterings-och byggmöte.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team med Patrik Johansson i spetsen, söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el som du byggt på med minst 7 års arbetslivserfarenhet inom elkraft mot transformatorstationer om 12-420 kV. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av AB04, ABT06 och AMA

Du har erfarenhet av att leda egna projekt av olika karaktär inom just transformatorstationer och en god förmåga att förklara högteknologiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt och trivs med att vara en del av en lärande organisation.

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här