Senior som vill jobba med framtidens infrastruktur inom Telecom

Delar du vårt intresse att erbjuda hållbara och säkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Vi har utmaningarna och du möjligheten!

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Som senior konsult inom smart infrastruktur för Telekom inom tele- IT- och säkerhetssystem, får du arbeta med rådgivande problemlösningar kring digitalisering där du realiserar strategier i praktiska tillämpningar. Du håller i egna uppdrag, skapar förfrågningsunderlag och handlingar samt håller i eller ger stöd vid utredningar och förstudier.

Du är en ambassadör som arbetar självständigt eller leder uppdragsgruppen. Vidare är du affärsmässig i ditt arbetar effektivt utan att tumma på strukturen och kvalitén.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som i grunden är högskoleingenjör eller liknande. Du har några års erfarenhet av andra utmanande roller, i samma eller snarlika branscher, eller har kanske arbetat med flera olika nätägare och operatörer. Kan du konfigurera i existerande eller nya nät IT/radio/fiber och har Cisco-certifiering, eller liknande meriter ( CCNA, CCNP inom RS), göra utredningar samt projektleda stora och komplexa projekt?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas driv, nyfikenhet och framåtanda. Du blir en stark ambassadör i ditt arbete att öka Telecoms och våra andra divisioners försäljning till kunderna.

Din personlighet är nyckeln för att du ska trivas hos oss. Vi tror att du är typen som gör allt samtidigt och känner igen dig i att på väg till ett möte balansera samtal i telefonen, datorn i ena handen, kaffekopp i den andra och får snällt nicka till kollegan att öppna dörren. Du är social och har ett etablerat nätverk som genererar leads och uppdrag.

Vårt Telekomgäng i Stockholm består av 20 härliga kollegor i en blandning av ålder, kön och kompetenser som tillsammans med dig skapar magi. Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina kollegor. Du har personligt intresse och drivs av att utveckla nästa generations uppkopplade samhälle och ser till att hålla dig uppdaterad på trender och IoT-marknaden.

”Vi gör uppdrag för alla traditionella operatörer inom telekom och andra nätinfrastrukturägare, från små till stora privata företag såväl som till kommuner och statliga företag. Tillsammans med övriga divisioner inom Rejlers ger vi ett helhetsåtagande till olika kunder i en mängd olika branscher” – Jörgen Fredriksson, Business Unit Manager, Telecom Stockholm.

Våra uppdrag är varierande och vissa finns inom säkerhetsklassade områden vilket innebär att du måste genomgå en säkerhetsprövning.

#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här