Seniora koncessions- och tillståndskonsulter

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? På Rejlers satsar vi stort på digitalisering och nytänkande vilket gör att vi står främst inom branschen med nya innovativa lösningar. Vår unika och starka koppling mellan miljö- och teknikfrågor ger oss en stark position och hög efterfrågan från våra kunder. Vi söker nu ett flertal nya kollegor som vill vara med och vidareutveckla ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan! Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och söker medarbetare till Stockholm och Uppsala.

Välkommen med din ansökan redan idag – kanske är du vår nästa stjärna!

 

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Några av våra största kunder på energisidan är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar! Vi arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning.

I rollen som konsult hos oss ingår du i en kraftledningsgrupp som är uppdelad i två drivna team bestående av tillståndkonsulter och teknikkonsulter. Det råder ett gott samarbete mellan teamen vilket är en stor framgångsfaktor och en av anledningarna till gruppens goda resultat på marknaden.

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande roll med varierande och spännande arbetsuppgifter där Rejlers är stolta över sina medarbetare och ger dig de rätta förutsättningarna för att lyckas. Till vårt koncessions-och tillståndsteam söker vi nu en till två seniora konsulter. Som senior konsult inom kraftledning har du ansvar för arbetsfördelningen i de projektgrupper du leder. Vidare ansvarar du för budget, uppföljning av resultat till beställande kund och återrapportering till ansvarig gruppchef.

Exempel på arbetsuppgifter:

-  Arbete med tillståndsfrågor och miljökonsekvensbeskrivningar (MKB:er) - främst i samband med kraftledningsprojekt

-  Framkomlighetsstudier, upprättande  av samrådsunderlag samt genomförande av samråd

-  Sammanställning och hantering av ansökan för nätkoncessioner

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en examen från en eftergymnasial utbildning inom naturgeografi, geologi, biologi, lantmäteriingenjör eller liknande. Vilken erfarenhet du har värderar vi dock högre där du sannolikt har 3 till 5 års erfarenhet av tillståndsfrågor kopplat till infrastrukturprojekt. Vi ser helst att du tidigare  har arbetat som koncessionsspecialist, tillståndskonsult eller liknande med inriktning mot tillståndsfrågor i samband med nybyggnation/ombyggnation av kraftledningar på stam- och regionnätsnivå.

Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Du är social och utåtriktad och det personliga mötet faller sig naturligt för dig. Vidare är du en skicklig kommunikatör i interaktionen med myndigheter och kunder. På Rejlers erbjuds du möjligheter utöver det vanliga. Vår resa har bara börjat. Välkommen till oss! #growrejlers #mx#

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här