Skickliga elkonstruktörer sökes till vårt framgångsrika team i Göteborg

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Vill du vara med och bidra till ett modernare och mer levande samhälle hos ett av Sveriges snabbast växande teknikkonsultbolag? Då kan rollen som elkonstruktör hos Reljers vara den perfekta tjänsten för dig!

Rejlers har nu möjligheten att anställa flera skickliga elkonstruktörer till det framgångsrika och växande teamet i Göteborg. Som elkonstruktör skapar du ritningarna för all elektronik som skapar liv i byggnaden; det innefattar både industrier, kontor, bostadshus och offentliga miljöer. Hos Rejlers arbetar vi med både hela, och delar av, projekt och hur stora projekten är styrs av kundernas behov. Som elkonstruktör följer du projekten från förfrågan och planering till genomförande och utifrån de många spännande kunder som Rejlers erbjuder är rollen både omväxlande och kreativ och för rätt person finns goda möjligheter till att på sikt avancera till ett mer övergripande ansvar för större projekt.

I rollen som elkonstruktör kommer du bland annat att:

  • Utföra konstruktions- och dokumentationsarbete.
  • Utföra materialspecifikationer.
  • Utföra materialinköp.
  • Uppfylla kundens kravspecifikationer.
  • Ansvara för att utföra sitt arbete enligt överenskommen tidsplan och rätt omfattning.
  • Vara uppdaterad på gällande standarder och föreskrifter som berör ritningar, dokumentation, utförande, dimensionering, etc.
  • Delta i slutprovning/testning av el-utrustningar enligt omfattning kommunicerad av projektledare.
  • Delta på kundbesök och besöka siter.
  • Delta i kundmöten och projektmöten.

 

VEM SÖKER VI?

I den här rollen söker vi dig som har en utbildning inom Elkonstruktion och känner dig trygg i dina kunskaper. Du bör ha minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av att självständigt rita/konstruera lågspänningsanläggningar och/eller automationsprojekt i CAD-system (ElProCAD, E-Plan, Elmaster, Cadett Elsa) så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen och leverera utifrån våra kunders förväntningar.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Hösten 2018
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här