Systemingenjör inom Industriell IT/OT Uppstart

Nu etablerar vi Rejlers Södertälje! Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till vår fortsatta satsning. Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Har du ett brinnande teknikintresse och trivs i konsultrollen? 
Snart flyttar vi in i vårt nya kontor i centrala Södertälje och söker systemingenjörer inom industriell IT/OT

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.  
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?! 

På Rejlers är vi 2300 Ingenjörer fördelade på 3 nordiska länder. Nationellt arbetar vi i våra divisioner Industry/Infrastructure, Energy, Buildings och Telecom. 
I Sverige representeras division Industry av ca 350 kollegor från norr till söder med expertis  inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.   

Vi har en lång erfarenhet av att tillämpa IT inom industrin, dvs OT (Operativ Teknologi) för processerna.
I din konsultroll som systemingenjör inom industriell IT/OT kommer du att arbeta med att utforma och utveckla lösningar och metoder för att minimera den påverkan som kan uppstå när IT möter OT.

Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen för våra kunder? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt i ett bolag med framtidsfokus!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vår etablering i Södertälje söker vi dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande som har byggt på din kunskapsportfölj med arbetslivserfarenhet av IT /OT för industriella tillämpningar.

Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid. Du är lyhörd och nyfiken vilket gör att du snabbt tar till dig ny kunskap. För att passa i rollen behärskar du svenska och gärna engelska i tal och skrift. B-körkort är också bra att ha då våra kunder finns i hela Stockholmsområdet!

Vi ser det som meriterande om du har IT/OT-kunskap inom virtuella miljöer, operativsystem, IT säkerhet, industriell kommunikation etc.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult är social kompetens nästan lika viktig som ingenjörskompetens. Har du erfarenhet från konsultbranschen är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du aktivt påverkar gruppens dynamik och hur vi kommunicerar vårt erbjudande till nya kollegor och kunder. Vi jobbar som ett team, där alla är nyckelspelare!

Vår viktigaste förmåga på Rejlers är att ständigt kunna lära oss. Och vår värdefullaste tillgång är medarbetarnas lärande mindset. Med en lärande grundattityd älskar vi utmaningar. Vi välkomnar de mest komplexa frågeställningar och hanterar dem på ett sätt som tillför nya perspektiv åt våra kunder. Vi utmanar sakernas tillstånd.

Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig: Rejlers - Home of the learning minds!

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skall vi skapa magi!
#gorejlers#homeofthelearningminds #px#

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här