Systemingenjör inom Industriell IT/OT

Redo för en ny utmaning? Delar du vår passion för att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling?I vår satsning Älvsjö-Södertälje söker vi nu fler Systemingenjörer med erfarenhet av industriell IT/OT.

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-31

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa? 
 
Vår industri-division representeras nationellt av ca 300 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vi har vår expertis inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 

Vi på Rejlers har en lång erfarenhet av att tillämpa IT inom industrin, dvs OT (Operativ Teknologi) för processerna. Vi arbetar med att utforma och utveckla lösningar och metoder för att minimera den påverkan som kan uppstå när IT möter OT.

Vi erbjuder en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas. 

Vi växer och nu har du chansen att bli en del av en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt team söker vi dig med en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande som gärna har byggt på kunskapsportföljen med några års arbetslivserfarenhet av IT /OT för industriella tillämpningar. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid. Meriterande är att du har IT/OT-kunskap inom virtuella miljöer, operativsystem, IT säkerhet, industriell kommunikation etc.
B-körkort är också bra att ha då våra kunder finns i hela Stockholmsområdet!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! #growrejlershomeofthelearningminds

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan.


BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här