Teamledare

Redo för en ny utmaning? Vi på Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och söker nu en teamledare till vår härliga gruppering inom Industry i Sundsvall!

Har du en ”näsa för affärer”, ett starkt personligt driv och en förmåga att skapa arbetsglädje och resultat? Brinner du för innovation och utveckling och vill vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara den vi söker!

Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

OM TJÄNSTEN

I rollen som teamledare spelar du en mycket viktig roll i vår industrigrupps fortsatta tillväxt – med fokus på att själv arbeta i projekt som Lead Engineer inom ditt kompetensområde. En annan viktig del i ditt arbete är att driva affären och vidareutveckla den, se över erbjudandet mot marknaden, etablera partnerskap och samarbeten samt agera ”ansiktet utåt” lokalt. Du kommer att vara teamledare för ett av två team som tillsammans bildar vår industrigrupp i Sundsvall och Örnsköldsvik på totalt 10 medarbetare. Uppdragen inom det aktuella teamet, är både in-house och på plats hos våra kunder där vi arbetar med allt ifrån förstudier och utredningar till genomförandeprojekt, ofta med tillhörande materielleverans och montageledning.

Som teamledare är du en stark ambassadör och missionär i ditt arbete att öka Industrys försäljning till våra kunder. Du har ett ansvar och är bra på att skapa engagemang och energi kring de uppsatta målen samtidigt som du följer upp och stöttar dina medarbetare. Gruppen Industry står inför en expansion där du som teamledare kommer att vara lite utav navet och en stor del av drivkraften. Du ges alla möjligheter att påverka och skapa din egen prägel på teamet och affärerna.

Tillsammans med din gruppchef, som har det yttersta personalansvaret, ansvarar du för gruppens fortsatta utveckling gällande utbildningar och anställning av nya medarbetare.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som som troligen har en ingenjörsutbildning inom mekanik eller el/automation i grunden. Du har minst fem års erfarenhet av ingenjörsyrket i bagaget inom processanläggning eller annan tillverkande industri. Du drivs av att arbeta tillsammans med andra, vara ute på fältet och nätverka samt att vara med i byggandet av ett starkt team. Vi ser gärna att du har en vana att skapa goda och långsiktiga relationer där ditt driv och höga energi samt förmåga att på ett konsultativt sätt sälja in visioner och idéer har utgjort framgångsfaktorer för dig. Det är meriterande med erfarenhet av konsultrollen och om du dessutom har byggt upp ett stort kontaktnät inom industrin i Sundsvall jublar vi lite extra!

Vidare har du har en god förståelse för ekonomi med fokus på ett affärsmässigt tänk. Det är viktigt att du kan förmedla din övertygelse att du tror på det vi gör, både till dina kollegor samt kunder. Med andra ord bör du känna igen dig i egenskaper som utåtriktad, affärsmässig, lyhörd och tydlig. Tillsammans med ditt team ska ni utveckla en industrigrupp för framtiden!

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling. Välkommen till oss! #growrejlers

 

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här