Teknisk projektledare

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Har du ett brinnande teknikintresse och trivs i konsultrollen? Hos oss på Rejlers får du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling. Du får dessutom vara med på vår otroligt spännande resa vi gör nu! Till vårt kontor i Eskilstuna söker vi nu en teknisk projektledare för spännande uppdrag!

Läs vidare och ansök redan idag! Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 

 

OM TJÄNSTEN

Några av våra största kunder på Industry är inom tillverkande industrin, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens tekniska lösningar inom området! I flera av våra projekt arbetar vi tätt tillsammans med våra kollegor inom automation, samt process och anläggning. Vi arbetar mot några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen och hos oss finns möjligheten att arbeta både i uppdrag på plats i våra kunders organisationer, men även i de kundprojekt som vi driver in-house.

Som teknisk projektledare hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av konsulter inom Mekanik, El & Automation samt Process och Anläggning. Totalt består vår industrigruppering i Eskilstuna av 15 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina Rejlers-kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

-          Driva industriella projekt inom konstruktion, produktion och anläggning

-          Leda, planera, följa upp, prognostisera och rapportera projektets framdrift

-          Leda och delta i utredningar, analyser, förstudier och genomförande av projekt

-          Definiera krav, ta fram tekniska specifikationer, förfrågningsunderlag och leda eller delta i upphandlingar

-          Utföra beräkningar och dimensioneringar av konstruktion

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller liknande och/eller har minst 5 års erfarenhet som konstruktör inom el, mek eller automation. Du har även minst två års erfarenhet av teknisk projektledning, där leda konstrukörer har ingått i uppgifterna. Du har en god förmåga att förklara högteknologiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt och trivs med att vara en del av en lärande organisation. Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde och du har förmågan att driva utvecklingen i rätt riktining, dvs framåt! Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. Mötet med nya människor faller sig naturligt för dig och du trivs bra i den sociala kontexten. Har du tidigare erfarenhet av konsultrollen blir vi lite extra glada!

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. I rollen är du projektledare för både externa och interna projektmedlemmar vid din sida. Att du gillar att arbeta i team ser vi som en självklarhet, men du har samtidigt inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

 

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här