Teleprojektör inom järnväg

Trivs du i en företagskultur som präglas av visionärt tänkande och framåtanda? Drivs du av att skapa tillväxt och med stor frihet att kunna påverka och ta ansvar över din arbetssituation? Till vårt glada gäng i Göteborg söker vi nu en teleprojektör inom området järnväg, som vill vara med på vår spännande resa. Välkommen med din ansökan – tillsammans ska vi skapa magi!

 

OM TJÄNSTEN

Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! Som teleprojektör inom järnväg hos oss blir du en del av ett nationellt team på 13 personer som kännetecknas av teamwork, glädje och driv. Din och vår gemensamma målbild är att skapa lösningar för framtidens infrastruktur. Lösningar som präglas av den senaste tekniken samt ett starkt fokus på hållbarhet och effektivitet.  Din primära arbetsuppgift är teknikansvarig vilket innebär att du ansvarar över teknikområdets ekonomi, tid och tekniska lösningar. Projektering och konstruktion av järnväg är gruppens övergripande fokus där du kommer ansvara för bland annat  fiberteknik, kopparkabelteknik, högtalarsystem, skyltning och transmission. Större delen av arbetet utför du i Microstation. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande utbildning. Och/eller har arbetat upp din kompetens. Du har minst 3 års erfarenhet av teleprojektering inom järnväg. Det är meriterande om du har kunskap inom Cad – Microstation och Officepaketet. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en prestigelös teamplayer som alltid sätter laget före jaget. Vidare värdesätter du kvalité och är en god problemlösare. Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!
Vi värdesätter också din förmåga att skapa relationer, både internt och externt. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling. Välkommen till oss! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här