Uppdragsledare El och Telesystem

Står du för kombinationen energi + affärsintresse + ledarskap? Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers får du möjligheten att jobba med spännande och roliga projekt i en kreativ miljö där teknik och affärer står på den dagliga agendan. Vi satsar stort och vill förstärka vårt fantastiska team i Göteborg. Vi är inne på en otroligt spännande utvecklingsresa och söker dig som känner att just du är vår nästa stjärna inom El och Telesystem!  Läs vidare och ansök redan idag!

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 

OM TJÄNSTEN

Som uppdragsledare inom el- och telesystem ingår du i vår Building-gruppering som representeras av 45 superingenjörer här i Göteborg med en tydlig målsättning om att växa. Vill du vara med?! Du får möjligheten att arbeta i en stimulerande miljö och utveckla området installation el- och telesystem inom Building.

Vi har stort förtroende från våra kunder för vårat sätt att genomföra uppdrag vilket genererar spännande och roliga arbetsmöjligheter. Just nu medverkar vi i Sveriges största nöjespark Lisebergs jubileumssatsning vilket kommer att resultera i nordens största badhus!

Som uppdragsledare hos oss driver du större eller komplexa projekt. Du blir en viktig nyckelspelare i att säkra de tekniska, ekonomiska och tidsmässiga kraven i projekten så att kundens önskemål uppfylls. Våra uppdrag kan förutom upprättande av handlingar i de olika projektskedena  även omfatta utredningar, kalkyler, kontroll och besiktning.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar där vi söker dig med ett stort hjärta och starkt engagemang för din uppgift.  Till vårt building team i Göteborg, söker vi dig som är högskoleingenjör i grunden. Idag arbetar du som konsult alternativt entreprenör med lämplig kompletterande utbildning. Du har minst fem års erfarenhet av el- och telesystem samt är van vid att leda och fördela arbetsuppgifter inom en projektgrupp.

Du har intresse och en ådra för ledarskap och affärsmässighet där du med skicklighet förmedlar din övertygelse att du tror på det vi gör, både till dina kollegor samt kunder. Du kan samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer och har du redan ett väl upparbetat kontaktnät i branschen, blir vi extra glada! Med andra ord bör du känna igen dig i egenskaper som utåtriktad, kommunikativ och lyhörd. Kan du dessutom skriva under på att struktur och lösningsorientering är en naturlig del i din vardag kan det mycket väl vara du som är vår nästa stjärna!

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Hos oss bryr vi oss om varandra och har ett stort fokus på vår hälsa. Flexibla arbetstider, generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter som gör att livspusslet blir enklare att få ihop, är viktigt för oss.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här