Uppdragsledare inom elteknik

Är ord som framgång, inspiration och toppresultat något du går igång på? Har du förmågan och trivs med att förmedla din övertygelse till din omgivning? Rejlers växer och är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa. Till vårt drivna gäng i Malmö söker vi nu en uppdragsledare inom området elteknik, som vill vara med i vår framgångssaga. Välkommen med din ansökan redan idag – tillsammans ska vi skapa stordåd!

OM TJÄNSTEN

Som Uppdragsledare hos oss kommer du att leda och coacha ett uppdragsteam bestående av konstruktörer och handläggare. Du sköter den dagliga och högt prioriterade kontakten med våra kunder och beställare som främst är byggherrar, fastighetsbolag och installatörer. Du ansvarar för ekonomi och uppföljning i de uppdrag du leder och rapporterar till din Gruppchef.

Vår sydligaste gruppering inom Buildings består av ett gäng på 20 personer som kännetecknas av glädje, prestigelöshet och ett starkt driv. Att skapa engagemang och arbetsglädje är en otroligt viktig del i ditt arbete samt att se till att ditt team har de rätta verktygen för att lyckas.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som troligen har en utbildning som Installationselektriker i grunden med påbyggnad Elingenjör. Du har några års arbetslivserfarenhet i bagaget och lyckats bygga upp ett eget nätverk av kunder. Det är meriterande om du har jobbat som elektriker, men inget krav. Vidare har du har en god förståelse för ekonomi med fokus på ett affärsmässigt tänk. Det är viktigt att du kan förmedla din övertygelse att du tror på det vi gör, både till dina kollegor samt kunder. Med andra ord bör du känna igen dig i egenskaper som utåtriktad, nyfiken och lyhörd.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling. Välkommen till oss! #growrejlers

 BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här