Uppdragsledare inom järnväg

Står du för kombinationen energi+affärsintresse+ledarskap? Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers jobbar vi med moderniseringen av Sveriges infrastruktur. Vi söker nu en erfaren stjärna inom järnväg som vill vara med och leda och vidareutveckla vårt kompetenta team inom järnväg. Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och söker dig som känner en stark lust att hoppa på tåget. Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi!

 

OM TJÄNSTEN

I rollen som uppdragsledare inom järnväg har du som huvuduppgift att driva och leda uppdragen framåt. Du kommer att vara grundpelaren i att säkerställa att uppdrag genomförs i enlighet med överenskommen planering och enligt avtal och budget. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är: planering och samverkan inför genomförandet av uppdrag, säkerställa att uppdraget levereras enligt avtal och tidsplanering samt säkerställa uppdragets ekonomi och budget.

Du erbjuds en fantastisk möjlighet att bli en del av en entreprenörsdriven organisation med snabba beslutsvägar, öppet klimat och där du med stor frihetsgrad får driva projekt framåt. Divisionen Infrastructure består idag av cirka 70 medarbetare runtom i Sverige fördelade på tre nationella grupper; utredning, projektering och produktion. Du kommer ingå i gruppen Projektering som består av ca 40 konsulter, samtliga med kompetens inom järnväg. Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina Rejlers-kollegor.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som projektledare, projekteringsledare, projekt-, uppdragsingenjör eller liknande där inriktningen har varit som ansvarig för järnvägsprojekt. Du har jobbat i multidisciplinära projekt med teknikinslag inom bana, spår, signal, el m.fl. Du har intresse och en ådra för ledarskap och affärsmässighet och har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav. Med skicklighet förmedlar du din övertygelse att du tror på det vi gör, både till dina kollegor samt kunder. Med andra ord bör du känna igen dig i egenskaper som utåtriktad, kommunikativ och lyhörd. Kan du dessutom skriva under på att struktur och lösningsorientering är en naturlig del i din vardag kan det mycket väl vara du som är vår nästa stjärna!

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här