Uppdragsledare inom Ventilation eller VS

Är du en ledare som tycker att bland det roligaste som finns är att dra in affärer och att få vara med och påverka besluten? Har du förmågan och trivs med att förmedla din övertygelse till din omgivning? Vi har precis startat upp affärsområdet Buildings i Luleå med inriktningen VVS så här får du möjligheten att vara med och utforma spelplanen från början! Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och till vårt drivna gäng söker vi nu en uppdragsledare inom området ventilation eller VS som vill vara med i vår framgångssaga!

Läs vidare och ansök redan idag! Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Vi arbetar med intressanta uppdrag för om- och nybyggnadsprojekt åt uppdragsgivare med varierande verksamheter. Vi är med från tidiga utredningsskeden och följer projektet genom projektering och utförande, från ax till limpa.

Som uppdragsledare hos oss är du frontfiguren i projekten, du leder och arbetar i uppdragen på ett rutinerat sätt. Detta innebär att du tar in jobb, fördelar ut arbetsuppgifter och håller ihop projektet. Du har en viktig roll i att handleda konstruktörerna och kvalitetssäkra leveransen. Du sköter den dagliga och högt prioriterade kontakten med våra kunder och beställare som främst är fastighetsbolag, installatörer och industrier, vilket även innefattar projekteringsmöten och byggmöten. Du ansvarar för ekonomi och uppföljning i de uppdrag du leder och rapporterar till din gruppchef.

Vår nordligaste gruppering inom Buildings består av ett gäng på sex personer som kännetecknas av glädje, prestigelöshet och ett starkt driv. Vi har väldigt roligt när vi jobbar och vi söker dig som har just den förmågan, att skapa engagemang och arbetsglädje! Det i kombination med att se till att ditt team har de rätta verktygen för att lyckas och kan förmedla en stolthet över det viktiga arbete som utförs. 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som troligen har en utbildning som Högskoleingenjör alternativt har arbetat som montör med minst tio års erfarenhet av att driva ett projekt. Du har under dina år i branschen lyckats bygga upp ett eget nätverk av kunder både inom industrin och inom allmän vvs. Du har en god förståelse för tekniken och kompetensen att granska handlingarna. Har du dessutom erfarenhet av styr-, regler- och kylteknik jublar vi lite extra mycket! Vidare har du har en god förståelse för ekonomi med fokus på ett affärsmässigt tänk. Det är viktigt att du kan förmedla din övertygelse att du tror på det vi gör, både till dina kollegor samt kunder. Med andra ord bör du känna igen dig i egenskaper som utåtriktad, nyfiken och lyhörd.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!”

Välkommen till oss, vår resa har bara börjat! #growrejlers #homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här