Uppdragsledare/Handläggare El och Telesystem

 

Står du för kombinationen energi + affärsintresse + ledarskap? Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers får du möjligheten att jobba med spännande och roliga projekt i en kreativ miljö där teknik och affärer står på den dagliga agendan. Vi satsar stort och vill förstärka vår fantastiska division i Göteborg. De ansvariga, Business unit manager beskriver sina grupper så här: ”När vi går till kontoret vet vi att man alltid kan räkna med att kollegorna ställer upp och delar med sig av sin kompetens, humor och omtanke.” Är du också en stark lagspelare som stimuleras av att dela med dig av DIN kompetens och trivs i en lärande miljö kan du vara vår nästa stjärna inom El och Telesystem!

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Som uppdragsledare eller handläggare inom el- och telesystem ingår du i vår Building-gruppering som representeras av 45 superingenjörer här i Göteborg med en tydlig målsättning om att växa. Vill du vara med?! Du får möjligheten att arbeta i en stimulerande miljö och utveckla området installation el- och telesystem inom Building.

Vi har stort förtroende från våra kunder för vårat sätt att genomföra uppdrag vilket genererar spännande och roliga arbetsmöjligheter. Just nu medverkar vi i Sveriges största nöjespark Lisebergs jubileumssatsning vilket kommer att resultera i nordens största badhus!

Som uppdragsledare hos oss driver du större eller komplexa projekt. Du blir en viktig nyckelspelare i att säkra de tekniska, ekonomiska och tidsmässiga kraven i projekten så att kundens önskemål uppfylls. Våra uppdrag kan förutom upprättande av handlingar i de olika projektskedena även omfatta utredningar, kalkyler, kontroll och besiktning.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar där vi söker dig med ett stort hjärta och starkt engagemang för din uppgift. Till vårt building team i Göteborg, söker vi dig som är högskoleingenjör eller har likvärdig utbildning i grunden. Idag arbetar du som konsult alternativt entreprenör med lämplig kompletterande utbildning. Du har minst sju års erfarenhet av el- och telesystem samt är van vid att leda och fördela arbetsuppgifter inom en projektgrupp. I och med vår nya vision Home of the learning minds – söker vi dig som med glädje delar med dig av din kompetens och gärna sätter på dig lärarhatten och agerar mentor till dina yngre kollegor.

Du har intresse och en ådra för ledarskap och affärsmässighet där du med skicklighet förmedlar din övertygelse att du tror på det vi gör, både till dina kollegor samt kunder. Du kan samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer och har du redan ett väl upparbetat kontaktnät i branschen, blir vi extra glada! Med andra ord bör du känna igen dig i egenskaper som utåtriktad, kommunikativ och lyhörd. Kan du dessutom skriva under på att struktur och lösningsorientering är en naturlig del i din vardag kan det mycket väl vara du som är vår nästa stjärna!

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Hos oss bryr vi oss om varandra och har ett stort fokus på vår hälsa. Flexibla arbetstider, generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter som gör att livspusslet blir enklare att få ihop, är viktigt för oss.#px#

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här