Utveckla framtidens infrastruktur inom Telecom

Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Delar du vårt intresse att erbjuda hållbara och säkra lösningar för framtiden? Vi har utmaningarna och du möjligheten!

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Som konsult inom infrastruktur för Telecom inom tele-IT får du arbeta med problemlösningar kring digitalisering där du realiserar strategier. Ett arbete som utförs i nära samarbete med både interna och externa projektmedlemmar. Du håller i egna uppdrag, skapar förfrågningsunderlag och handlingar samt håller i eller ger stöd vid utredningar eller förstudier.

Du är en ambassadör som är affärsmässig i ditt tänk och har en förmåga att arbeta effektivt utan att tumma på strukturen och kvalitén.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som i grunden är högskoleingenjör eller liknande. Har du arbetat med olika nätägare och operatörer är det mycket möjligt att du är som klippt och skuren för rollen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas driv, nyfikenhet och framåtanda. Du blir en stark ambassadör i ditt arbete att öka Telecoms och våra andra divisioners försäljning till kunderna.

Vårt Telekomgäng i Stockholm består av 20 härliga kollegor, 40% tjejer och 60% killar i olika åldrar och kompetenser som tillsammans med dig skapar magi. Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina kollegor. Du har personligt intresse och drivs av att utveckla nästa generations uppkopplade samhälle och ser till att hålla dig uppdaterad på trender och IoT-marknaden.

”Vi gör uppdrag för alla traditionella operatörer inom telekom och andra nätinfrastrukturägare, från små till stora privata företag såväl som till kommuner och statliga företag. Tillsammans med övriga divisioner inom Rejlers ger vi ett helhetsåtagande till olika kunder i en mängd olika branscher” – Jörgen Fredriksson, Business Unit Manager, Telecom Stockholm.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Våra uppdrag är varierande och vissa finns inom säkerhetsklassade områden vilket innebär att du måste genomgå en säkerhetsprövning.

#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här