Automationsingenjör sökes till Kalmar

Vi fortsätter att expandera genom nytagna marknadsandelar samt ökade uppdragsvolymer och behöver därför bli fler! Kan du vara den vi söker?

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder en anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Vi arbetar med flertalet av de större industrierna i regionen och hos oss finns möjligheten att arbeta både i uppdrag på plats i våra kunders organisationer, men även i de kundprojekt som vi driver in-house.

Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier i regionen. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment.

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Vi arbetar för en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen ibland medarbetarna ur ett kulturellt och etniskt perspektiv.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

För att du skall lyckas bra i rollen ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alterernativt från yrkeshögskola, och minst med 3 års förvärvad arbetslivserfarenhet inom området.

Vi söker dig som vill arbeta med systemering, programmering och driftsättning. Du kommer att skapa applikationer för styrning/övervakning av utrustningar/anläggningar med PLC och SCADA system där IT-säkerhet är i fokus. Meriterande är även om du har arbetat med robotprogrammering eller elkonstruktion.

Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker att mötet med andra människor är både utmanande och stimulerande. Att sätta stort värde i att ha roligt på jobbet i samarbete med kollegor och kunder är viktigt för dig samtidigt som du är strukturerad, flexibel och gillar att arbeta med både stora och små projekt med bibehållet kundfokus. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Självfallet är du affärsinriktad och affärsmässig i allt du gör med förståelse och intresse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Övriga krav:

  • Behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort B

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här