Automationsingenjörer till Jönköping

Jönköpingskontoret söker nu Automationsingenjörer för att möta kommande behov. Vi är idag 6 personer i gruppen och vill nu hitta flera medarbetare som vill vara delaktiga i vår utveckling inom Technology. 

Vi erbjuder

Ett arbete som Automationsingenjör där arbetsuppgifterna innefattar elkonstruktion av apparatskåp samt programmering av PLC och HMI för automationslösningar inom olika branscher. Främst inom tillverkande industri men även inom fastighetsautomation. Du kommer arbeta enskilt eller i grupp beroende på uppdragets karaktär. Möjlighet att utvecklas till uppdragsledare och projektledare finns.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet från Automationsbranschen och som trivs med att jobba som konsult.

Som konsult hos Rejlers behöver du vara en person med stort eget driv som har lätt att ta dig an nya utmaningar och skapa nya kontakter. Ett gediget teknikintresse är givetvis en förutsättning. Det är viktigt att du är en lagspelare med fokus på helheten.

Du är en person med väl utvecklad social kompetens som tycker mötet med andra människor är både en utmaning och stimulans. Du vill ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska samt körkort B. Goda kunskaper i engelska är meriterande. 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här