Automationsingenjörer

Vi vill bli fler! Vill du bli en av oss? 

Vi erbjuder

Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier i regionen. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment. 

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta med systemering, programmering och driftsättning. Du kommer att skapa applikationer för styrning/övervakning av utrustningar/anläggningar med PLC och SCADA system där IT-säkerhet är i fokus. Databaskunskaper och vana av högnivåprogrammering värdesätts. 

Uppdragen utförs dels hos våra kunder och dels i Rejlers projektgrupper då vi utför funktionsentreprenader och agerar systemleverantör. Meriterande för tjänsterna är om du uppfyller några av dessa kriterier: 

  • civil- eller högskoleingenjör och/eller minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna som konsult eller i leverantörsleden
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Som medarbetare hos Rejlers behöver du vara en person som har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och kollegor. Du är strukturerad, flexibel och ansvarstagande som gillar att jobba med stora och små projekt med bibehållet kundfokus. Du har förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. 

Det lilla extra

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Våra värdeord Pålitlig, Framgångsrik, Personlig och Hälsosam är viktiga för oss så det är viktigt att framtida medarbetare instämmer med dem.

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar efter en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen ur ett kulturellt och etniskt perspektiv.

Välkommen med din ansökan!

Om du ser något runt och blått i fikarummet har vi något att fira på Rejlers. Bagerierna på någon av de drygt 40 orter där vi har kontor har garanterat bakat en blå marsipantårta någon gång. Konsultbränslet fylls på vid kaffemaskinerna samtidigt med skratten och det är lika bra att du vänjer dig vid att kramas och att vi gärna hittar på saker tillsammans. Vår koncernchef som heter Peter och Rejler i efternamn, precis som företaget, kramas alltid. Vi gillar det.

Ansök här