Automationsingenjörer

Vi vill bli fler! Vill du bli en av oss? 

Vi erbjuder

Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier i regionen. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment. 

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta med systemering, programmering och driftsättning. Du kommer att skapa applikationer för styrning/övervakning av utrustningar/anläggningar med PLC och SCADA system där IT-säkerhet är i fokus. Databaskunskaper och vana av högnivåprogrammering värdesätts. 

Uppdragen utförs dels hos våra kunder och dels i Rejlers projektgrupper då vi utför funktionsentreprenader och agerar systemleverantör. Meriterande för tjänsterna är om du uppfyller några av dessa kriterier: 

  • civil- eller högskoleingenjör och/eller minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna som konsult eller i leverantörsleden
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Som medarbetare hos Rejlers behöver du vara en person som har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och kollegor. Du är strukturerad, flexibel och ansvarstagande som gillar att jobba med stora och små projekt med bibehållet kundfokus. Du har förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. 

Det lilla extra

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Våra värdeord Passionate, Empowered och Healthy är viktiga för oss så det är viktigt att framtida medarbetare instämmer med dem.

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar efter en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen ur ett kulturellt och etniskt perspektiv.

Välkommen med din ansökan!

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här