Byggprojektledare Stockholm

Vi är en teknik- och partneroberoende leverantör som erbjuder tekniska och juridiska konsulttjänster inom byggprojektledning, infrastruktur, kommunikation och informationssäkerhet.

Exempel på uppdrag är utredningar, projekteringsledning, projektledning, risk- och sårbarhetsanalyser, riskhantering, entreprenadbesiktningar och vi kan också hjälpa kunder med stora upphandlingar. Vi är en av Sveriges största teknikkonsulter och har ett antal helhetsåtaganden åt våra kunder och jobbar också med säkerhetsfrågor.

Vi utökar inom området Byggprojektledning/projekteringsledning och söker dig som brinner för detta område! I denna tjänst får du möjlighet att jobba tillsammans med erfarna kollegor samt möjlighet att arbeta i stimulerande och roliga projekt.

Vi erbjuder

Kundernas förtroende för vårt sätt att genomföra uppdrag skapar förutsättningar för nyanställning av en byggprojektledare. I din roll ansvarar du för att leda och utföra byggarbetet så att det utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar. Våra uppdrag kan omfatta utredningar, förstudier, kalkyler, olika typer av bygg- och anläggningsentreprenader, utredning av myndighetskrav samt kontroll och besiktning. Du utgår från vårt kontor i Lindhagen, Stockholm, men kommer med största sannolikhet förflytta dig mellan kontoret och projektets arbetsplats beroende på uppdragets karaktär. 

Vi söker

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom bygg, alternativt att du har likvärdig och gedigen kunskap förvärvad genom arbetslivet. Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper. Rätt attityd och engagemang är något vi värdesätter. Du är affärsmässig, drivs av resultatmål och är nyfiken på att lära och växa! Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i både engelska och svenska då detta är arbetsspråken. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men samtidigt ödmjuk. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

 

Nedanstående kvalifikationer anses vara meriterande:

  • Utbildad inom entreprenadjuridik
  • Utbildad Bas-P/U
  • KA-certifierad
  • Certifierad besiktningsman
  • B-körkort
  • Minst 5-10 års erfarenhet
  • Projekttid längre än 2 år

Det lilla extra

Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma event.

 

Välkommen med din ansökan!

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här