Elkonstruktör sökes till Kalmar

Vi fortsätter att expandera genom nytagna marknadsandelar samt ökade uppdragsvolymer och behöver därför bli fler! Kan du vara den vi söker?

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder en anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Vi arbetar med flertalet av de större industrierna i regionen och hos oss finns möjligheten att arbeta både i uppdrag på plats i våra kunders organisationer, men även i de kundprojekt som vi driver in-house.

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Vi arbetar för en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen bland medarbetarna ur ett kulturellt och etniskt perspektiv.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som är högskoleutbildad ingenjör eller har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flera års erfarenhet av branschen inom elkonstruktion så som dimensionering, framtagning av kretsscheman, skåpslayouter, kabellistor samt maskin- och processäkerhet. Du har med fördel arbetat med en eller flera av följande Cad-program: ElMaster/MasterConcept, E-plan, E3, Engineering Base eller Elprocad.

Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker att mötet med andra människor är både utmanande och stimulerande. Att sätta stort värde i att ha roligt på jobbet i samarbete med kollegor och kunder är viktigt för dig samtidigt som du är strukturerad, flexibel och gillar att arbeta med både stora och små projekt med bibehållet kundfokus. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Självfallet är du affärsinriktad och affärsmässig i allt du gör med förståelse och intresse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Övriga krav:

  • Behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort B

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här