Elkonstruktörer med ambitioner!

Tycker du om att ta dig an nya utmaningar och att skapa nya kontakter? Då ska du bli konsult hos oss!

Vi erbjuder

Kontoret i Linköping behöver nu stärkas upp med ytterligare elkonstruktörer. Arbetet kommer primärt innebära elkonstruktion för automationslösningar främst inom process och industri applikationer. Du kommer arbeta enskilt eller i grupp beroende på uppdragens karaktär. Det finns goda möjligheter att utvecklas på Rejlers via olika karriärvägar. Resor och arbete på annan ort förekommer under perioder.

Vi söker

Vi söker framförallt dig med högskoleutbildning och god erfarenhet av elkonstruktion, anläggningsdokumentation, ställverk, apparatskåp samt driftsättning av anläggningar. Som konsult hos Rejlers behöver du vara en person med stort eget driv som har lätt för att ta dig an nya utmaningar, ta eget initiativ och skapa nya kontakter.

Det är viktigt att du har ett intresse för teknik inom området och att du är en lagspelare med fokus på helheten. Som person bör du ha en väl utvecklad social kompetens och tycka mötet med andra människor är både utmanande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du har god datorkunskap och kunskap/erfarenhet av vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen. Vi använder främst Elprocad IC5 och det är meriterande om du även hanterar E-Plan P8 och Febdok.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort och gärna tillgång till egen bil.

Det lilla extra

Som anställd på Rejlers har du bland annat följande förmåner:
• Flextid
• Kollektivavtal med individuell lönesättning
• Centralt belägen arbetsplats i Linköping
• Möjlighet till kostnadsneutral tjänstebil
• Generöst friskvårdsbidrag och ett tydligt fokus på personalens hälsa
• Företagshälsovård
• Sjukvårdsförsäkring
• Gruppförsäkring 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här