Erfaren automationsingenjör sökes till vårt drivna team i Göteborg

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Vill du vara med och bidra till ett modernare och mer levande samhälle hos ett av Sveriges snabbast växande teknikkonsultbolag? Då kan rollen som automationsingenjör hos Reljers vara den perfekta tjänsten för dig!

Vi har nu möjligheten att anställa en mycket erfaren automationsingenjör till vårt framgångsrika och växande team i Göteborg. Vi söker dig som drivs av att lära dig nytt och vill dela med dig av din kompetens och vara mentor för vårt mycket engagerade team av automationsingenjörer. Du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra till att höja kompetensen i gruppen och lära av dina kollegor samtidigt som du utvecklar lösningar som skapar nytta hos våra kunder och bidrar till ett bättre samhälle. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser. 

Hos Rejlers arbetar vi med både hela och delar av projekt, där du följer projekten från förfrågan och planering till genomförande. Utifrån de många spännande kunder som Rejlers arbetar med idag erbjuder rollen både omväxlande och kreativa arbetsuppgifter och för rätt person finns goda möjligheter till mer övergripande ansvar för större projekt.

 

Vi söker dig som

  • Har minst fem års erfarenhet av automation och som brinner för detta spännande område
  • Har en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande (lägst YH-utbildning mot PLC och/eller automation)
  • Har erfarenhet av PLC programmering (Siemens S7 och PCS7 eller ABB 800xA, övriga programmeringsverktyg är meriterande)
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 

Vem är du

  • Du gillar människor och är relationsskapande och resultatmedveten
  • Du arbetar på ett affärsmässigt sätt och sätter kunder i fokus
  • Du har ett helhetsperspektiv och en förmåga till att se möjligheter
  • Du är en lagspelare som både vill lära och bjuda på din kunskap
  • Vi söker dig som är positiv, har ett framåtdriv och ett gediget intresse för teknik 

 

Övrig information

Tillträde: Hösten 2018

Placeringsort: Göteborg

Omfattning: Heltid, tillsvidare

 

Det lilla extra

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Våra värdeord Passionate, Empowered och Healthy är viktiga för oss så det är viktigt att framtida medarbetare instämmer med dem.

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar efter en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen ur ett kulturellt och etniskt perspektiv.

 

Välkommen med din ansökan!

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här