Erfaren elkonstruktör till Norrköping

Vi erbjuder

Som elkonstruktör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med elkonstruktionsslösningar mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet. Uppdragen varierar från enstaka uppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment. Om du har rätt kompetens och intresse kommer det även finnas möjlighet att utvecklas inom projektledning med ansvar för teknik och ekonomi i projekt.

Vi söker

Vi söker dig med minst några års erfarenhet av att arbeta som elkonstruktör mot industrin eller motsvarande. De verktyg som du kommer att jobba i är främst Elprocad och E-plan, erfarenheter av AutoCad electrical är meriterande. 

För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Det lilla extra

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord Passionate - Empowered - Healty!

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är. Vår koncernchef Peter Rejler lever som han lär och har bland annat fått utmärkelsen European CEO of the year och Årets hälsobefrämjande chef. Hälsosam är ett av våra ledord. Vi tror det gör oss framgångsrika.

Ansök här