Fiberkonsulter till Linköping

Vi satsar stort och söker nu fler kollegor, däribland fiberprojektörer. Vill du jobba i en stimulerande miljö i nära samarbete med kunder och kollegor kan du vara den vi söker! 

Vi erbjuder

Rejlers erbjuder ett brett utbud av tjänster inom telekommunikation, med både helhetsansvar för ett uppdrag och som konsulter i olika projekt. Exempel på tjänster är projektledning, nätplanering, nätoptimering, projektering, besiktning samt dokumentation av såväl fibernät och radionät.

Vi söker

Vi söker dig som idag arbetar med fiberprojektering/FTTx, gärna i en ledande roll. Du har några års erfarenhet av fiber och motsvarande materialkännedom samt olika dokumentationsverktyg.

Du är strukturerad, gillar att ha många bollar i luften och tycker om och har förmåga att driva och följa upp egna projekt. Du har förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet i projektverksamheten.

Du kan samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Har du redan ett väl upparbetat kontaktnät i branschen är det en stor fördel.

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetarna utveckling, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar även efter en jämnare könsfördelning samt en breddning av medarbetarstaben ur både kulturell och etniskt bakgrund. 

Det lilla extra

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande.

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar efter en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen ur ett kulturellt och etniskt perspektiv.

Läs mer på vår hemsida om hur det är att arbeta på Rejlers.

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan!

 

Om du ser något runt och blått i fikarummet har vi något att fira på Rejlers. Bagerierna på någon av de drygt 40 orter där vi har kontor har garanterat bakat en blå marsipantårta någon gång. Konsultbränslet fylls på vid kaffemaskinerna samtidigt med skratten och det är lika bra att du vänjer dig vid att kramas och att vi gärna hittar på saker tillsammans. Vår koncernchef som heter Peter och Rejler i efternamn, precis som företaget, kramas alltid. Vi gillar det.

Ansök här