Fiberprojektör med IT inriktning, Göteborgstrakten

Vi utökar vår verksamhet inom fiberutbyggnad/IT och söker dig som vill jobba med kommunikation och säkerhet i det smarta och hållbara samhället. Vi tror att du brinner för att jobba med projektering och projektledning av fiber/IT i utbyggnadsprojekt.

Vi erbjuder

Vårt sätt att jobba och kundernas önskan om att vi skall göra mer skapar förutsättningar för att utöka vårt gäng på kontoret i Göteborg. I din roll ingår både att arbeta i team och självständigt med varierande uppdrag i både tid och omfattning. Uppdragen finns främst i Göteborgstrakten men uppdrag i angränsande regioner kan också bli aktuella.

Vi söker

Vi söker en driven och positiv fiberprojektör gärna med IT-inriktning och god erfarenhet av alla förekommande arbetsuppgifter och att jobba i projekterings- och dokumentationssystem. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av entreprenadjuridik (AB 04, ABT 06 och ABK 09). Du jobbar kanske redan idag som konsult, entreprenör eller med IT-nät? Kanske rent av mot någon nätoperatör?

Vi söker dig som är van att jobba självständigt mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder och kolleger. Du förväntas därför inte bara att vara tekniskt kunnig, noggrann och strukturerad utan även socialt kompetent, driven i din roll som projektör och beredd att ge beställaren det lilla extra.

Om oss

Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa, därför har vi en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord – Passionate, Empowered and Healthy! Givetvis är det ledord som du känner samhörighet med. Välkommen med din ansökan!

Vi är en teknik- och partneroberoende leverantör inom alla teknikområde och finns i hela landet. Inom teknikområdet telekom träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med nätplanering, optimering och projektering av både fiber- som mobilnät. Vi är en av Sveriges största teknikkonsulter inom telekom, och jobbar förutom med fast, mobil och trådlös kommunikation också med säkerhetsfrågor och smarta lösningar för allt från bostäder till hela städer, ja hela landet.

Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här