Gruppchef Telecom

Redo för en ny utmaning? Vi på Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och söker nu en gruppchef till vår härliga gruppering inom Telecom i Göteborg!

Har du en ”näsa för affärer”, ett starkt personligt driv och en förmåga att skapa arbetsglädje och resultat? Brinner du för ledarskap och vill vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara den vi söker!

Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

OM TJÄNSTEN

Rejlers är Sveriges största konsultorganisation inom telekomområdet. Vi erbjuder planering, projektering och förvaltning av nätinfrastruktur och kommunikation i alla typer av nät. Som gruppchef hos oss har du förmånen att leda en grupp på 25 medarbetare med spetskompetens inom området och tillsammans ska ni verka för att fortsatt stärka Rejlers position på telekommarknaden i västra Sverige. 

Rollen som gruppchef är tudelad där du har du ansvar både för att leda gruppens medarbetare samt att skapa en lönsam tillväxt med hjälp av både nykundsförsäljning samt vidareutveckling av befintliga affärer. Du ställer in gruppens kompass efter affärsområdets strategiska inriktning och styrning och medverkar aktivt att utveckla vårt erbjudande och kompetenser. Förutom ett ansvar för personal och försäljning kommer det ligga stor vikt vid rekrytering, där du med stöd av företagets Talent Acquistion-organisation aktivt ska arbeta för att attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers.

Du kommer rapportera direkt till divisionschefen och ingå i division Telecoms ledningsgrupp.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

För att passa in i rollen som ledare hos oss tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst. Då vi lägger stor vikt vid ledarskap och förmågan att utveckla våra medarbetare vill vi gärna att du tidigare haft personalansvar. Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder!

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk. Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av samarbete och arbetsglädje. Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

 

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här