Ingenjör inom 5G teknik och bilradar

 

Nu växer Rejlers telekomdivision och vi söker ingenjörer som vill och kan verka inom 5G teknik och bilradar. Har du konsulterfarenhet eller en bakgrund från en kundnära bransch och gillar att arbeta med kundrelationer? Eller är du nyexaminerad PHD ingenjör eller jobbat flera år med radiorelaterade tjänster? Låter det intressant? Då vill vi gärna veta mer om dig!

OM TJÄNSTEN

Du kommer verka och/eller utveckla kommunikationslösningar inom bilradar och 5G för kunds räkning i Göteborg. Djup radiokunskap är meriterande. Uppdraget kommer vara av varierade storlek och i rollen vidareutvecklar du även strategier för hela eller delar av verksamheten.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi tror att du har en bakgrund med djup radiokunskap och eller systemkunskap på olika nivåer inom mobila nät och är lite av en specialist på problemlösning, teknik och datoranvändning.

Har du erfarenhet av bilradar är det meriterande.

OM REJLERS

Rejlers är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med över 2000 anställda i Norge, Sverige och Finland. Under 2018 genomgår Rejlers flera förändringar och blickar nu framåt mot en stark tillväxt och en tydlig framtidsvision och därför söker vi flera engagerade medarbetare som vill vara med och växa med oss!

Som anställd hos Rejlers erbjuds du en sund arbetsmiljö med tydliga värderingar och konsulten i fokus. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi kallar till intervju löpande.

Ansök här