Join Rejlers Next Generation Engineer team! Juniorkonsulter sökes!

Vi söker fler medarbetare till vårt affärsområde Energy, vars fokus ligger på projektering och konstruktion av infrastruktur inom samhällets energisystem. Affärsområdet verkar inom samtliga spänningsnivåer distribution-, region- och stamnät (0,4-400 kV). Som konsulter tar vi oss an allt från förstudier, projektering och konstruktion till upphandling, utredningar och analyser.

Vi erbjuder

Vår ambition är att stärka upp vår ställning inom energiområdet och efterfrågan på konsulter inom energiområdet är stort. Vi vill nu erbjuda unga ingenjörer möjligheten att få en flygande start genom Rejlers utbildningsprogram – Rejlers Next Generation.

Många av våra konsulter har lång erfarenhet inom sina respektive områden och Rejlers vill växa genom att i grupp anställa juniora konsulter. Ni ges chansen att snabbt komma in i rollen som konsult genom att ta del av den kunskap, erfarenhet och nätverk som vi innehar. Utbildningsprogrammet Rejlers Next Generation innehåller seminarier inom hela projektcykeln varvat med projektarbete för att skapa en grundlig kunskap och förståelse för kraftsystemet och konsultrollen. Ni kommer i teamet jobba tätt tillsammans och vi lägger stor vikt vid byggandet av teamkänsla.

Vi söker

Vi söker dig som är nyexad civil- eller högskoleingenjör eller har en yrkesutbildning inom relevant område. Du har ett stort teknikintresse, är nyfiken på att lära dig mer och är lösningsorienterad. Vi värdesätter också att du har en god samarbetsförmåga, att du är lyhörd och vågar ställa frågor. Viktigt är att det finns ett stort kundfokus, att du kan arbeta självständigt och att du uttrycker dig väl i tal och skrift – både på svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Start för utbildningsprogrammet är hösten 2018 och placeringsort är Stockholm.

I denna rekrytering sammarbetar vi med Studentwork. För att läsa mer om de olika tjänsterna och för att ansöka, gå till:

https://www.studentwork.se/lediga-jobb/rejlers-talangprogram-2018.html

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här