Konstruktörer

Vill du vara med och skapa din framtid tillsammans med oss?

Vi erbjuder

Ett spännande  jobb där vi arbetar med de senaste verktygen och hela tiden är i framkant.

Tjänsten innebär arbete med uprättande av planritningar i CAD, kabelberäkningar, belysningsberäkningar och utredningar åt kund där eget ansvar står högt på listan.

Vi samarbetar med alla typer av kunder såsom fastighetsägare, installatörer, kommuner, landsting, staliga verk och myndigheter.

Rejlers som arbetsgivare erbjuder allt det som du söker hos en arbetsgivare.

Vi söker

Dig som sätter kunden och arbetsgruppen främst och som är kreativ och gillar att arbeta självständigt.

Det är en fördel är om du arbetat som elektriker några år samt har kunskap om projekt och uppdragsekonomi.

Det lilla extra

För rätt person erbjuder Rejlers många intressanta karriärvägar. Att hela tiden utvecklas och erbjudas nya utmaningar är motiverande för våra medarbetare och är ett betydelsefullt bidrag till trivseln på arbetsplatserna.

Inom Rejlers ser vi hälsan som en avgörande faktor på prestation och kvalitet varför vi har det högsta friskvårdsbidraget i branchen så att alla som vill har möjlighet till aktiviteter.

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är. Vår koncernchef Peter Rejler lever som han lär och har bland annat fått utmärkelsen European CEO of the year och Årets hälsobefrämjande chef. Hälsosam är ett av våra ledord. Vi tror det gör oss framgångsrika.

Ansök