Maskiningenjörer sökes till Linköping

Vill du vara en del av vår utveckling inom affärsområdet Technology? Vi söker nu maskiningenjörer till Östergötland. 

Vi erbjuder

Du har som ingenjör uppdraget att utföra nykonstruktion, konceptdesign och komma med kostnadseffektiva lösningar för våra kunders räkning. Du driver konstruktionen mot uppsatta mål avseende tid, ekonomi och kvalitet. Du kommer att jobba enskilt eller i grupp beroende på uppdragets karaktär. Vi arbetar med konstruktionslösningar mot process- produktions- och verkstadsindustrier i regionen. Om du har rätt kompetens och intresse kommer det även finnas möjlighet att utvecklas inom projektledning med ansvar för teknik och ekonomi i projekt.

Vi söker

Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot konstruktion och har minst 2-3 års erfarenhet av arbete som konstruktör. Vi värdesätter erfarenhet inom produkt- produktionsutveckling inom områden som mekanik, rör/anläggning och process samt erfarenhet av något av CAD-verktyg såsom, Catia, NX, Solidworks, Inventor eller liknande.

Du kan samarbeta och har lätt att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Har du tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som positivt. Du har även goda kunskaper i engelska då många av våra kunders kontakter finns utomlands. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga färdigheter, där du som person bör vara proaktiv, lyhörd och ansvarstagande.

Det lilla extra

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam!

Välkommen med din ansökan! 

Vi går igenom ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är. Vår koncernchef Peter Rejler lever som han lär och har bland annat fått utmärkelsen European CEO of the year och Årets hälsobefrämjande chef. Hälsosam är ett av våra ledord. Vi tror det gör oss framgångsrika.

Ansök