Mekanikkonstruktör

Rejlers förstärker inom Mekanik. Vi söker erfarna och självgående mekanikkonstruktörer till Eskilstuna, med ett stort intresse för teknik, för varierande uppdrag åt våra kunder i Mälardalsregionen.

Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med mekanisk inriktning eller så har du lång erfarenhet inom mekanisk konstruktion kryddad med både praktiska och teoretiska inslag.

Du har några års erfarenhet av mekanisk konstruktion i något eller några av CAD-verktygen CATIA V5, Pro/E, Solid Works, Inventor, Solid Edge med flera. God allmän mekanisk kompetens samt erfarenhet inom någon eller några av följande områden plåtbockning, svetsade konstruktioner, plastkonstruktion, hydraulik- och drivlina, verktygs- och maskinkonstruktion är meriterande. Kompetens inom andra teknikområden som ger en bredd är också meriterande. Tidigare erfarenhet som konsult värderas högt men är inget absolut krav. Goda kunskaper i engelska och tyska är meriterande.

Du har en öppen attityd med god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Det är också meriterande om du är strukturerad, initiativrik, flexibel och ansvarstagande som gillar att jobba med stora som små projekt med bibehållet kundfokus.

Våra fyra värdeord Pålitlig, Framgångsrik, Personlig och Hälsosam är viktiga för oss så det är viktigt att framtida medarbetare instämmer med dem. Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande.

I vår medarbetarprofil vill vi ge bilden av vårt företag och hur vi ser på dig som framtida medarbetare.


Välkommen med din ansökan!

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här