Projektledare Bygg och Anläggning

Rejlers i Jönköping söker medarbetare till affärsområde Building. Verksamheten omfattar projekt-, projekterings- och byggledning. 

Vi erbjuder

Team Bygg och Anläggning tillhör idag affärsområde Building och ska främst möta den efterfrågan på byggprojektledning som finns bland våra kunder och som är kopplad till Rejlers befintliga verksamhet. Våra uppdragsgivare utgörs av fastighetsbolag, industri och andra privata aktörer.  

Du kommer hjälpa våra kunder med projektledning, projekteringsledning och byggledning i olika typer av uppdrag kopplat till bygg- och anläggning. Du tillvaratar våra kunders intressen och håller samman projekt i samtliga skeden inom byggprocessen. Som beställarens företrädare tar du ansvar för avtal, teknik, tid och ekonomi i projekten. Om du har rätt kompetens och intresse kommer det även finnas möjlighet att arbeta med besiktningar, kontrollansvar enligt PBL samt byggarbetsmiljösamordning. 

Vi söker dig

Vi söker dig med goda marknadskontakter som drivs av nyfikenhet och engagemang samt vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är självgående, drivande, målfokuserad och affärsinriktad. Vidare har du en öppen attityd, lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och stärka såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Du kan inte allt men bör ha erfarenhet från byggbranschen, exempelvis som arbetschef, entreprenadingenjör eller platschef hos entreprenör alternativt projekt- eller byggledare hos konsult eller byggherre. Du kommer att få ta ett eget ansvar med att leda och driva projekt samt utveckla ditt ledarskap. Vi tror att du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, samt innehav av B-körkort är krav.

Det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare som trivs med att kombinera arbete på kontoret med att vara ute hos kund. Våra fyra värdeord Pålitlig, Framgångsrik, Personlig och Hälsosam är viktiga för oss, så det är viktigt att framtida medarbetare instämmer med dem.

Det lilla extra

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter varje medarbetares utveckling, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar även efter en jämn könsfördelning samt en breddning av medarbetarstaben avseende kulturell och etniskt bakgrund.

Vi är i en expansiv fas med målet utveckla och utöka verksamheten för Bygg och Anläggning. Det innebär att vi har en spännande och utmanade resa framför oss. Vill du vara en del av den är du välkommen med din ansökan!

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök