Projektledare inom Livs- och Läkemedel

Rejlers är starka inom Livs- och Läkemedelsbranschen och nu behöver vi fylla på med erfarna projektledare som kan hjälpa oss och våra kunder att bli ännu bättre.

Vi erbjuder

Våra projektledare har ett stort ansvar med att ta hand om både större och mindre projekt. Vi har ett antal kunder inom Livs- och Läkemedelsbranschen som vi hjälper att bli mer effektiva i sin produktion. Det kan t.ex. röra sig om att bygga upp nya linor, byta styrsystem, energieffektivisera, kvalitetssäkra produkten, ta fram speciella lösningar eller effektivisera processer.

Rejlers har kontor på 40 orter runt om i Sverige så vi välkomnar sökande från hela landet. 

Vi söker

Dig som är projektledare med ett antal års erfarenhet av olika projekt inom ovanstående områden. Du bör ha kunskap om BRC, GMP, GAMP eller andra förekommande branschspecifika krav. Du ska ha vana av att leda både interna och externa resurser samt av upphandling av resurser och material. Du bör ha någon utbildning inom el/automation, mekanik eller process alternativt ha förvärvat kunskaper inom detta genom dina tidigare uppdrag och anställningar.

Det lilla extra

Hos oss kommer du få stora möjligheter att utvecklas i din roll och få bli en del i att hjälpa många kända kunder med deras produktion och produkter.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här