Projektledare Road - Stockholm

Rejlers är en av Nordens största teknikkonsulter. Vi är inne i en fantastiskt spännande utvecklingsresa, nu söker vi dig som vill utvecklas med oss inom området Infrastruktur!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en projektledare till sektionen Road inom division Infrastructure på Rejlers. Tillsammans med sektionerna Rail och Project Management har vi en ambition att bli Sveriges attraktivaste infrastrukturkonsult. Det innebär att vi kommer erbjuda våra kunder den vassaste kompetensen i landet. Det innebär också att vi kommer att erbjuda våra medarbetare en mycket attraktiv arbetstillvaro. Med tanke på all utveckling som sker inom Infrastruktur, särskilt med avseende på ITS, självkörande bilar, AI, IOT, digitalisering, uppkopplade anläggningar, är det väl självklart att du skall vara med på vår resa. Välkommen att visa intresse så att vi tillsammans kan ta klivet in i framtiden!

Som Projektledare på Road kommer du att arbeta som projektledare/uppdragsledare inom de ovan nämnda områden i olika komplexa projekt. Du kommer att verka i utvecklingens framkant och kommer därmed att få möjlighet att sätta din egen prägel på projektresultatet. För att lyckas i den här rollen ser vi därför att du har ett genuint intresse av infrastruktur och ett affärsmässigt förhållningssätt. 

Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag på ett hälsofrämjande företag med trevliga kollegor.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen med teknisk inriktning alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Du bör också ha arbetat som projektledare i minst fem år.

Du är en duktig relationsbyggare har byggt upp ett eget kontaktnät. Du behöver dock inte vara verksam inom konsultbranschen idag. Med tanke på alla värdefulla förstudier, rapporter och dokument som vi producerar är det av stor vikt att du är bekväm med Officepaketet och har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du dessutom har god förhandlingsvana och goda kunskaper i entreprenadjuridik!

Att du gillar att arbeta i team ser vi som en självklarhet, men du har samtidigt inga problem med att vara självgående. Med din erfarenhet vet du att framgång och goda resultat vilar på ordning, struktur och på att leverera i tid. Inom en snar framtid vill vi att du tillsammans med oss ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen i Sverige! Vår resa har bara börjat. För rätt person finns därför goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här