Senior inom styr- och reglerteknik Skövde

Vi söker 

Vi behöver dig som kan driva egna uppdrag och affärer samt hjälpa gruppchefen att utveckla affärsområdet Technology i Skövde. Du bör har flera års erfarenhet av kundkontakter och har jobbat som programmerare inom styr- och reglerteknik samt är van vid arbete i projektgrupper. Du kan samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder samt att du har ett väl upparbetat kontaktnät i branschen. Tidigare anställning som konsult eller entreprenör är meriterande. Rätt attityd och engagemang är något vi värdesätter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser kontakten med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Det lilla extra

Vi erbjuder en kontorsplats på ett kontor i fräscha lokaler och trevliga kollegor som bryr sig om varandra. Den unika familjära kulturen på Rejlers skapar hög trivsel. Vi erbjuder alla anställda frikostiga friskvårdsmöjligheter och förmåner.


Välkommen med din ansökan!
Vi går igenom ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här