Talent Acquisition Partner

Vill du vara med och bygga upp ett av Sveriges vassaste team inom talangförsörjning och rekrytering? Rejlers växer och vi behöver din hjälp! Tillsammans ska vi hitta nya vägar att nå morgondagens stjärnor på konsultmarknaden och vi ska ha fantastiskt kul på vägen! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi kallar till intervju löpande.

OM TJÄNSTEN

Marknaden blommar och vi har höga tillväxtambitioner på Rejlers! Vi söker därför nu ett par grymma rekryteringskollegor som kommer ansvara för att boosta och kvalitetssäkra vårt sätt att arbeta med rekrytering. Som Talent Acquisition Partner kommer du arbeta nära organisationens ledare för att tillsammans attrahera och rekrytera nya medarbetare till Rejlers. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt med rekryteringsprocessens olika delar där du är med och skapar en första klassens rekryteringsupplevelse, både för våra kandidater och rekryterande chefer.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en utbildning inom PAO eller liknande och tidigare har arbetat med rekrytering. Du har för vana att driva dina egna rekryteringsprocesser och trivs i att arbeta i en rådgivande roll. Som en del av vårt team kommer du ha en otroligt viktig roll som ambassadör för Rejlers i din kontakt med kandidater, vilket gör att vi värderar dina personliga egenskaper högt. Vi söker starka lagspelare som är nyfikna, kontaktsökande och lyhörda. Känner du igen dig? Välkommen till oss på Rejlers. Tillsammans ska vi skapa en framgångssaga!

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här