Teamleader till Lidköping

Inom Technology arbetar vi med industriprojekt i fordonsindustrin, livsmedelsindustrin, verkstadsindustrin mm., uppdrag som tillsammans med våra kunder tar oss ut i världen. Hos oss träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

 

 

Vi söker 

Vi utökar vårt kontor i Lidköping med affärsområdet Technology

Vi behöver dig som kan driva egna uppdrag och affärer samt hjälpa gruppchefen att bygga upp affärsområdet Technology i Lidköping. I dag arbetar du som ingengör med teknik och har minst högskoleutbildning. Du har flera års erfarenhet av kundkontakter, och har jobbat inom automation eller mek konstruktion samt är van vid att leda och fördela arbetsuppgifter inom en projektgrupp. Du kan samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder, och har du redan ett väl upparbetat kontaktnät i branschen, är det en stor fördel. Tidigare anställning som konsult är meriterande. Rätt attityd och engagemang är något vi värdesätter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser kontakten med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Det lilla extra

Vi erbjuder en kontorsplats på ett kontor i fräscha lokaler och trevliga kollegor som bryr sig om varandra. Den unika familjära kulturen på Rejlers skapar hög trivsel. Vi erbjuder alla anställda frikostiga friskvårdsmöjligheter och förmåner.

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är. Vår koncernchef Peter Rejler lever som han lär och har bland annat fått utmärkelsen European CEO of the year och Årets hälsobefrämjande chef. Hälsosam är ett av våra ledord. Vi tror det gör oss framgångsrika.

Ansök här