Uppdragsansvarig Ljusdesigner

I Rejlers är det både spännande och utvecklande att jobba. Där fylls din arbetsdag av teknik och affärer i en kreativ miljö. Möten med kunder och medarbetare ger dig stimulans för fortsatt utveckling.

Vi erbjuder

Vi satsar stort och vill förstärka vårt ljusdesignteam på Building i Stockholm. Vill du jobba i en stimulerande miljö samt utveckla området Ljusdesign är du den vi söker!

Som uppdragsansvarig ljusdesigner kommer du varva mellan att hålla i egna projekt och vara handläggande ljusdesigner med ansvar för framtagande av både tekniska lösningar och gestaltning i gemensamma projekt. Du kommer vara en aktiv del av vårt team och delaktig i marknadsföringen och utvecklingen av området ljusdesign.

På affärsområde Building kan våra uppdrag omfatta utredningar, förstudier, kalkyler, projektering, samt kontroll och besiktning.

Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord Passionate, Empowered and Healthy.

Vi söker

Vi söker dig som redan är uppdragsansvarig ljusdesigner eller är redo att ta nästa steg från handläggare. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom ljusdesign och behärskar balansgången mellan estetik och teknik väl.

Du behärskar ljus både i teorin och praktiken, och kan ansvara för en provbelysning såväl som göra ljusberäkningar och visualiseringar. Vi se gärna att du kan hanterar de vanligaste Adobe-programmen såsom Photoshop, InDesign och Illustrator.

Meriterande är om du är duktig på att fotografera samt om du har erfarenhet inom 3D-visualiseringsprogram samt projektering i Revit.

Du har en utbildning inom ljusdesign på högskolenivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du är ackrediterad Svensk Ljusdesigner LD, medlem i IALD eller liknande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor.

Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Välkommen med din ansökan som gärna får innehålla arbetsprov.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här