Uppdragsledare inom energi

Står du för kombinationen energi+affärsintresse+ledarskap? Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi söker nu ett flertal nya kollegor som vill vara med och vidareutveckla ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan! Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och söker medarbetare till ett flertal roller och orter! Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi!

 

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Några av våra största kunder på energisidan är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Vi arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning.

Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen för el i Norden!

Till vår härliga gruppering om 165 konsulter söker vi nu ett par uppdragsledare. Dina arbetsuppgifter kommer variera över tid, men en viktig del av rollen är att säkra affärsmässigheten i våra elkraftsprojekt där du kommer att lägga ett stort fokus på budget och tidplan. Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina Rejlers-kollegor.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning i bagaget som du sedermera byggt på med minst 5 års erfarenhet av projekt inom elkraft. Du har tidigare arbetat med projekt inom området samt har intresse för ledarskap och affärsmässighet.  Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Du har en god förmåga att förklara högteknologiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt och trivs med att vara en del av en lärande organisation. Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig! I rollen som uppdragsledare agerar du projektledare med både externa och interna projektmedlemmar vid din sida. Att du gillar att arbeta i team ser vi som en självklarhet, men du har samtidigt inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

 

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

 

Ansök här