Utredare inom elkraft

Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi söker nu ett flertal nya kollegor som vill vara med och vidareutveckla ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan! Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och söker medarbetare till ett flertal roller och orter! Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi!

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Några av våra största kunder på energisidan är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Vi arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen för el i Norden!

Vår enhet inom Energi består av 165 fantastiska medarbetare runt om i landet. Vi har fått in nya spännande projekt där vi nu behöver förstärka vår gruppering med ett par seniora utredare inom elkraft. Som utredare kommer du en del av navet för våra tekniska lösningar gentemot kund och dina ansvarsområden kommer bland annat innebära:

  • Förstudier och utredningar för framtida anläggningar
  • Skriva kravspecifikationer och FFU  
  • Utredningar och beräkningar för nya stationer och ledningar

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vill du vara med och skapa framtidens energisystem? Triggas du av utmaningen i att vara med och påverka hur framtidens elnät kommer att se ut? Om du svarar jag på ovanstående frågor och dessutom har mer än 7 års erfarenhet av projekt inom elkraft så kan du mycket väl vara den som vi söker! Vi söker dig som vill arbeta med utredningar av hög teknisk komplexitet och som tidigare arbetat med elnätsanläggningar och har erfarenhet av att skriva kravspecifikationer. Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För dig som senior medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!
Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här